home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW : ništa od M7

14 Jul 2009 - 11:50 Vesti Link

Iz BMW-a su već nekoliko puta ponavljali da neće biti sportske M verzije njihove limuzine serije 7, a to je sada ponovo izjavio i prvi čovek M divizije Dr Kay Segler (mada treba podestiti da su Bavarci i za X5 M govorili da se neće pojaviti, a desilo se suprotno).

 (Dalje)VIDEO I

 (Dalje)

Peugeot 107 GT Line

14 Jul 2009 - 08:44 Noviteti Link

Peugeot je, u čast uspeha svog trkačkog modela 908 na trci 24 časa Le Mana, na tržište izbacio specijalnu GT Line ediciju redizajnirane verzije svog najmanjeg modela 107.

 (Dalje)

Nissan Motor Co., Ltd. je na domaćem, japanskom tržištu i zvanično lansirao novi Nissan Skyline Crossover, koji inače nije ništa drugo nego Infiniti EX sa drugim imenom.

 (Dalje)

Čekanju je (skoro) kraj. Naime, ono što su mnogi priželjkivali još od septembra 2007. godine, kada je prelepi kupe Peugeot 308 RC Z prvi put kao koncept predstavljen javnosti na Salonu automobila u Frankfurtu, postaće realnost već za dva meseca, i to kao Peugeot RCZ.

 (Dalje)

Uprava carina Srbije saopštila je da će do 21. jula primati dokumentaciju za preregistraciju vozila sa stranim i ekonomskim tablicama.

 (Dalje)

Glasine da Bugatti (ove godine slavi svoju 100-godišnjicu a inače u vlasništvu nemačkog Volkswagena) priprema super sedan nisu novost, a potvrda tome bio mogla da bude i ova teser slika, koja se pojavila na internetu i koja navodno pokazuje Bugatti sa četiri vrata, spreman za predstojeći Salon automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Investitor RHJ Internešenel (RHJ International) saopštio je da su pregovori sa Dženeral motorsom (General Motors) o preuzimanju većinskog paketa akcija u Opelu u odmakloj fazi.

 (Dalje)

Ova skulptura Audija TT u XXL veličini (u razmeri 2,5:1) je već oduševila ljude u Berlinu, Pekingu, Hong Kongu i Minhenu, a sada je stigla i u Ingolštat, kako bi uveličala proslavu 100 godina postojanja firme, koja počinje 16. jula.

 (Dalje)

"Ford" je danas ponovo pokrenuo proizvodnju vozila u fabrici u Vsevoložsk u Rusiji, koja je zatvorena 1. jula zbog pada prodaje i nepovoljnih uslova poslovanja.

 (Dalje)

Honda je danas u kratkom press saopštenju i zvanično potvrdila da će tokom sledeće godine proširiti svoju porodicu hibridnih modela, u kojoj se trenutno nalaze Insight i Civic Hybrid.

 (Dalje)

Novi "Dženeral motors" (GM) obećao je da će sve učiniti da ponovo postane profitabilna kompanija i da će proizvoditi vozila po želji kupaca.   

 (Dalje)

Restilizovana Kia C´eed

13 Jul 2009 - 12:32 Noviteti Link

Nepune tri godine posle promocije, Kijin kompaktni model C´eed (rođak Hyundaija i30) je doživeo svoje prvo zatezanje bora.

 (Dalje)