home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ovlašćeni uvoznik i distributer za vozila Subaru u našoj zemlji, kompanija "Nicos C. Kattamis (S&M) Ltd", odlučila je da svoju promotivnu kampanju sa sniženim cenama za sva vozila iz proizvodnog programa japanskog proizvođača automobila, produži i tokom leta.

 (Dalje)Posetite ovlašćeni Audi servis i proverite ispravnost svih vitalnih sistema svog automobila.

 (Dalje)

Vlada će sledeće sedmice doneti uredbu na osnovu koje će i pravna lica moći da preregistruju vozila sa crnogorskim tablicama pod istim uslovima kao i fizička.

 (Dalje)

Motorni benzin jeftiniji je u proseku za 2,73 dinara, a dizel goriva za 3,24 dinara. Nova cena motornog benzina MB 95 i BMB 95 je 101,08 dinara, evro premijum BMB 95 košta 108,37 dinara, BMB 92 iznosi 99,54 dinara, dok je cena dizel goriva D1 90,34 dinara.

 (Dalje)

Ove špijunske fotografije su napravljene na nemačkoj stazi Nirburgring i oko nje i prikazuju praktično nemaskirani Mercedes E klase Cabrio sa sklopivim platnenim krovom, spreman za Salon automobila u Frankfurtu, a koji naravno zamenjuje dosadašnji Mercedes CLK.

 (Dalje)

Hyundai Motor je nedavno objavio prve zvanične fotografije i detalje o obnovljenoj varijanti SUV modela Santa Fe za korejsko tržište (prodaja tamo startuje još ovog leta), a lovci na auto novitete su ovih dana uspeli da uhvate i nemaskirani primerak evropske verzije tog modela, koji će šira javnost na Starom kontinentu moći da vidi na septembarskom Salonu automobila u Frankfurtu. 

 (Dalje)

Proizvodnja automobila u Evropi mogla bi ove godine da padne za četvrtinu jer napori vlada da podstaknu kupovine nisu uspeli da spreče pad tražnje, objavili su evropski proizvođači vozila.

 (Dalje)

Svi koji su se (s pravom) pitali koliko je u stvari bezbedan najjeftiniji novi automobil na svetu - indijski Tata Nano (koji se za sada i prodaje samo u Indiji), sada su dobili odgovor na svoje pitanje.

 (Dalje)

Nakon sklapanja posla sa Chryslerom i postignutog sporazuma o osnivanju zajedničkog preduzeća sa kineskom automobilskom grupacijom Guanguzhou (predviđa proizvodnju automobila i motora u Kini od 2011. godine), Fiat nastavlja dalje. Na meti je italijanski Carrozzeria Bertone.

 (Dalje)

Onima koji bi da na godišnji odmor krenu novim automobilom, Grand Motors (www.ford.rs), uvoznik i serviser Fordovih vozila, nudi jedinstvenu mogućnost - kupovinu po izuzetno povoljnim cenama i preuzimanje odmah po okončanju finansijskih formalnosti. Na specijalnom letnjem popustu je više verzija automobila iz familija Focus, C-MAX i Mondeo.

 (Dalje)

"Dženeral motors" (GM), decenijama najveći proizvodjač kola na svetu,  uspeo je da izadje iz bankrotstva brže nego što su predvidjali mnogi analitičari, ocenjuje "Glas Amerike" (VOA) koji ističe da izlazak GM iz stečajnog postupka predstavlja "kulminaciju pomoći američke vlade posustaloj američkoj automobilskoj industriji, bez presedana".

 (Dalje)

MTM Audi S4 (dopunjeno)

14 Jul 2009 - 15:32 Tuning Link

Nemački tjuner MTM (Motoren Technik Mayer) je i zvanično predstavio ojačanu varijantu novog Audija S4, čiji 3,0 litarski TFSI V6 motor u fabričkom izdanju inače razvija 245kW/333KS i 440 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

Doduše, objavljene su cene za američko tržište, gde prodaja startuje u septembru ove godine, i to po cenama koje počinju od 36.970 dolara (26.435 evra).

 (Dalje)

Arapski emirat Katar ponudio je sedam milijardi evra za akcije u Poršeu, što bi omogućilo nemačkom proizvođaču da se reši većeg dela dugova.

 (Dalje)