home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Više o osveženom Peugeotu 207 možete pročitati OVDE.Zajedničko američko-kinesko preduzeće "Dženeral motors - Čajna" u Šangaju saopštilo je da je prodaja njegovih vozila u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu porasla u prvom polugodištu 38 odsto na godišnjem nivou, dok kinesko tržište nastavlja da premašuje sve procene stope rasta.

 (Dalje)

VIDEO : BMW X1

2 Jul 2009 - 01:28 Noviteti Link

VIDEO I : BMW X1

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Namera države da u svoju kasu unese 1,5 milijardu dinara od preregistracije automobila koji se u Srbiji voze kao vlasništvo predstavništava stranih firmi ili sa, recimo, crnogorskim tablicama, teško će se ostvariti. Veoma mali broj vlasnika ovih vozila odlučio se da plati carinu i PDV i registruje ih u Srbiji.

 (Dalje)

Nakon one vesti od pre nekoliko dana da proizvodnja Chevrolet Camara (startovala u martu, u Oshawa fabrici u Ontariu) jedva prati potražnju, a da su dileri primili preko 25.000 porudžbina za ovaj model, stigli su i najnoviji rezultati prodaje za jun.

 (Dalje)

Australijski Joss Developments Limited je najavio da će zvanično svoj superauto predstaviti u avgustu, a da će u prvoj godini proizvodnje biti napravljeno 25 komada (za sada imaju 10 porudžbina).

 (Dalje) 
Ljiljana Todorović iz Trešnjevice kod Paraćina je preuzela Folksvagen Polo koji se dodeljuje u OMV nagradnoj igri „Igraj i osvoji!“. Ključeve automobila joj je na OMV benzinskoj stanici u Beogradu uručio direktor prodaje OMV Srbija Karolj Lajko.

 (Dalje)

Uvoznik i serviser Land Rovera za Srbiju, beogradski Grand Motors (www.grandmotors.rs), na lageru ima ograničenu količinu modela Discovery 3S, koji sa bogatim paketom opreme staje 40.300 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

 (Dalje)

Opelova ecoFLEX porodica ekonomičnijih i ekološki prihvatljivijih modela je proširena i ecoFLEX verzijom Insignije Sports Tourer, odnosno karavanom, čija cena u Nemačkoj iznosi 28.690 evra.

 (Dalje)

Američki proizvođači automobila Dženeral motors (General Motors, GM) i Ford zaustavili su danas proizvodne linije u Rusiji jer je produbljivanje ekonomske krize umanjilo tražnju automobila među ruskim potrošačima.

 (Dalje)

Ne propustite priliku i posetite Verano Centar, u petak i subotu, 3. i 4. jula, u ulici Vojvode Stepe 352. Očekuju vas specijalni popusti i pokloni. Testirajte neka od vozila iz široke game Peugeot automobila i uverite se u odlične performanse automobila nove generacije.

 (Dalje)

"Katarska investiciona agencija" (QIA) zahteva što hitniji dogovor o udruživanju nemačkih autokompanija Porše i Folksvagen (VW).

 (Dalje)