home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Manhart BMW X6 M

4 Sep 2010 - 08:23 Tuning Link

I Manhart Racing se pobrinuo za modifikaciju ionako potentne M verzije BMW-a X6.    

 (Dalje)Južnokorejska "Kija" pozvala je na servis oko 35.000 vozila prodatih u SAD zbog tehničke neispravnosti električnih intalacija na unutrašnjim svetlima koja može da izazove požar, saopštila je uprava kompanije u Seulu.

 (Dalje)

Italijani su samo za Japan pripremili novo ograničeno izdanje Fiata 500, nazvanog Arancia ("pomorandža"), a koji je od 2. septembra dostupan kupcima u Zemlji izlazećeg sunca. 

 (Dalje)

ABS Show - 122. emisija

3 Sep 2010 - 18:22 Video, Abs Link

Poštovani gledaoci, u okviru epizode ABS Show 122 možete pogledati dve premijere Mitsubishi ASX i novi BMW X3, veliki broj informacija iz sveta automobile i specijalne reportaže.

 (Dalje)

Nemački Volkswagen je danas proizveo jubilarni, 15.000.000-ti primerak Golfa u fabrici u Wolfsburgu, a slavljenik je Golf GTI sa 210KS u Tornado Red boji.

 (Dalje)

Švedski proizvođač automobila Volvo, čija je matična kompanija kineski Džili, zatražio je kredit od 600 miliona evra od Evropske investicione banke (EIB).

 (Dalje)

Oko 10.000 kamiona sa ugljem zakrčilo je autoput na severu Kine i stvorilo kolonu koja je duga najmanje 120 kilometara, javila je danas kineska državna televizija Si-Si-Ti-Vi (CCTV).

 (Dalje)

Asta Group iz Novog Sada, ovlašćeni diler vozila marke Audi, je 2. septembra organizovao promociju novog aduta marke iz Ingolstadta, modela A1.

 (Dalje)

Ferrari je potvrdio da uskoro namerava da široj javnosti predstavi novu, roadster varijantu modela 599. Kažemo široj javnosti, jer je krug odabranih već imao priliku da se upozna sa novitetom na posebnom događaju koji je održan u okviru nadavnog Pebble Beach Concours d’Elegancea u Kaliforniji.

 (Dalje)

Fordov F-150 SVT Raptor modelske godine 2011. sada standardno ima 6.2L V8 motor (ranije je bazni motor bio 5.4L V8 sa 320KS) a kupci će moći da dobiju i opcionu SuperCrew verziju sa četiri vrata.

 (Dalje)

Nakon limuzine sa četiri vrata, ponuda Chevroletovog Cruza će tokom sledeće godine biti proširena i hatchback verzijom sa 5 vrata.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

Stig je zvanično skinuo kacigu nakon što je Visoki sud odbio da odobri nalog Bi-Bi-Sija kojim bi se sprečilo otkrivanje identiteta.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

"Hjundai" je na Salonu u Ženevi predstavio osveženu verziju svog udarnog modela i30 koja se odnedavno prodaje i na srpskom tržištu.

 (Dalje)

I australijski RENM se pozabavio Porscheovim modelom 911 Turbo.

 (Dalje)