home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Japanski Subaru je danas objavio nekoliko tzv. teaser fotografija kojima najavljuje dolazak serijske verzije njihovog prošlogodišnjeg koncept vozila Exiga. Sem ovih slika, drugi detalji o ovom karavanu (možda je bolje reći crossoveru) za sada nisu saopšteni, ali se nezvanično pominje da će jedan od pogonskih agregata biti i 2,0 litarski turbo motor, kakav je inače imao i pomenuti istoimeni koncept (na trećoj slici). Ostatak palete će verovatno činiti i 2,5 litarski benzinac i novi 2,0 L dizelaš, dok je pogon naravno na sva četiri točka (Subaruov Symmetrical All-Wheel Drive).

Kao i prototip, i serijski Subaru Exiga je sedmosed sa tri reda sedišta (koja su postavljena kao u bioskopu – u trećem redu se sedi nešto više u odnosu na putnike u drugom redu), a i dizajn će najvećim delom zadržati oblik koncepta (uključujući i veliki panoramski krov). Subaru je inače zvanično predstavljanje nove Exige zakazao za 17. jun, a dotle OVDE možete pogledati i njihov zvaničan mikro-sajt, posvećen ovom novitetu.čitanja : 780Komentari

Ovo je napravljeno da bi što više Japanaca moglo da se vozi istovremeno. Možda bi bilo zgodno i za jednu proširenu srpsku porodicu: Otac, majka, dvoje dece, tast, tašta i pašenog (ovi sa muževljeve strane su u ovoj kombinaciji gubitnici).
Samo, ne vidim na slici sedmo sedište, gde li se samo delo?

Autor Tekstopisac 19 Maj 2008, 14:27

Ne verujem da je sedmosed već 6+1.

Autor Stefko 19 Maj 2008, 22:27