home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Mada automobil na ovoj špijunskoj slici nosi logo Daewooa, po svoj prilici radi se o korejskoj verziji budućeg Chevroleta Beat, koji će naslediti dosadašnji Chevrolet Spark.

Autentičnost ove fotografije nije potvrđena (mnogi smatraju da se radi samo o dobrom fotošopu), ali je General Motors još ranije potvrdio da će koncept Chevrolet Beat (druga slika) sa prošlogodišnjeg Salona automobila u Njujorku prerasti u serijski automobil (naravno izmenjen), a to bi mogao da bude upravo automobil sa prve slike.  

Pomenuti Chevrolet Beat koncept je bio samo jedan od tri studije mini automobila, koje je GM izložio na Salonu u Njujorku (druga dva su Chevrolet Groove i Chevrolet Trax), s tim što je Beat najviše sportski orijentisan model u ovom trilingu (imao je ugrađen 1,2 litarski agregat sa turbo punjačem). 

Inače, svi su dizajnirani u Južnoj Koreji gde se nalazi jedan od GM-ovih dizajn studija. Napravljeni su na istoj platformi i demonstriraju fleksibilnost, kreativnost i inovativnost pomenutog GM-ovog dizajn studija. 

Kako bilo, serijski Daewoo/Chevrolet Beat bi trebao da se pojavi krajem 2009. ili početkom 2010. godine, a za sada nije sigurno da li će se prodavati i u Severnoj Americi.čitanja : 1624Komentari

Auto izgleda super!! JEdva cekam da se pojavi kod nas!

Autor Petar 01 Sep 2008, 17:28