home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dobro, reč novi iz naslova ipak treba uzeti s rezervom, budući da se ovde u osnovi radi samo o redizajniranoj varijanti aktuelnog Golfa Plus, koji će se premijerno pojaviti 3. decembra na Salonu automobila u Bolonji.

Kao i obično, tajna novog Golfa Plus je provaljena pre vremena, budući da je holandski Autotelegraaf došao u posed zvanične Volkswagenove brošure, iz koje je i ova prva fotografija.

Što se izgleda tiče, kao ni nedavno predstavljeni Golf VI, ni Golf Plus za 2009. baš i ne donosi neku dizajnersku revoluciju, što se naravno i očekivalo. Kako je Golf (sa svojim podvarijantama) najvažniji model nemačke fabrike, rukovodstvo VW-a jednostavno nema nameru da nepotrebnim i rizičnim dizajnerskim eksperimentima ugrozi poziciju bestselera koju Golf ima. Imajući sve to u vidu, zaista ne iznenađuje činjenica da je novi Golf Plus spoljašnjim izgledom samo evolucija postojećeg modela (što se naročito odnosi na bokove automobila, koji se praktično ne razlikuju u odnosu na aktuelnu verziju). I šta je u stvari novo? Novi branik u stilu Golfa VI, doterana svetla i maska, proširena paleta boja za karoseriju, osvežena unutrašnjost, Park Assist druge generacije sa kamerom... 

Drugi detalji tek slede.



čitanja : 1180



Komentari

Dosadan dizajn kao i kod obicnog Golf-a VI.

Autor Eki 29 Nov 2008, 08:57