home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Škoda Scala RS

Škoda je prilikom promocije modela Scala saopštila da će najjači motor u tom modelu (bar na početku) biti 1.5 TSI turbo benzinac sa 150KS, ali neke vesti nagoveštavaju da je kasnije moguća i sportska Scala RS.

Ne treba zaboraviti da je Škoda i najavila Scalu sa Vision RS conceptom koji je imao plug-in hybrid pogon sa 1.5 TSI benzincem i elektormotorom (sa ukupno 245KS).

Zvanično još uvek nije ništa odlučeno ali je potvrđeno da je Scala RS u razmatranju i da je jedna od mogućnosti da eventualni seriski model dobije upravo hibridni pogonski sistem (verovatno opet kombinacija 1.5 TSI benzinca i elektromotora).

Kako bilo, pred nama je nezvanični render eventualne Scale RS koji je uradio britanski magazin Auto Express i koji je za takav automobil predvideo crne retrovizore, aero body kit, crnu masku, crne alu točkove, crvena kočiona klešta...

Takođe, u RS paketu bi se našli i sportski podešeno oslanjanje, jače kočnice, sportski izduvni sistem, kao i doterani enterijer sa sportskim sedištima, volanom i pedalama.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Render: Autoexpress.co.ukčitanja : 332Komentari