home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Porsche Taycan

Premijera prvog potpuno električnog modela iz Porschea je već odavno jedan od najočekivanijih automobilskih događaja, a kako se bliži datum premijere počinju da se pojavljuju i fotografije Taycana sa malo ili skoro nimalo maske i kamuflaže.

Dok je većina prototipova Taycana do sada uslikana na stazi Nirburgring, ovaj put je skoro potpuno nemaskiran Taycan uslikan na ulicama Kine.

Porsche Taycan

Ovaj prototip Taycana je "uhvaćen" neposredno ispred hotela Peninsula u Šangaju. Ovime je jasno da se Porsche snažno pozicionirao za kinesko tržište, koje je u ovoj deceniji postalo ogromno i uticajno automobilsko tržište.

Ovaj Taycan sa fotografija jedva da je pokriven kamuflažom i to samo kako bi se prikrio njegov dizajn C-stuba i nekoliko posebnih detalja. Bočni otvori na fotografijama su zapravo nalepnice, kao i dnevna svetla i svetla za maglu napred. Zadnja svetla su bila skrivena i crnom trakom, dok su izduvni otvori, naravno, lažni. S druge strane, točkovi su znatno odstupali od prethodnih špijunskih snimaka.

Potvrđeno je da će Porsche Taycan imati globalnu premijeru u septembru ove godine za modelsku 2020. godinu. Za one koji preferiraju veću kabinu i neznatno povišeni klirens karavan/crossover pod imenom Taycan Cross Turismo je takođe potvrđen za sledeću godinu.

Izvor: Klix.ba / Motor1. com

Foto: Motor1. comčitanja : 914Komentari