home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Jeep Grand Commander

Jeep je 2018. godine na sajmu automobila u Pekingu prikazao i model Grand Commander koji će uskoro na kineskom tržištu proći kroz manji redizajn. To uostalom potvrđuju i ove slike obnovljenog Grand Commandera bez ikakve maske.

Što se tiče vizuelnih promena u odnosu na dosadašnju verziju, treba pomenuti manje izmene na prednjim svetlima, maski i braniku, kao i novi dizajn točkova.

Jeep Grand Commander

Za unutrašnjost su po nekim najavama predviđeni novi volan, unapređeni infotainment sistem, izmenjena centralna konzola i kvalitetniji materijali.

Jeep Grand Commander

Radi se o vozilu sa tri reda sedišta (za ukupno sedam putnika, u konfiguraciji 2-3-2), kojim Jeep u Kini konkuriše modelima kao što Volkswagen Teramont (Atlas), Ford Edge i Toyota Highlander.

Grand Commander je dugačak 4873 mm, širok 1892 mm, visok 1738 mm, dok mu međuosovinsko rastojanje iznosi 2800 mm.

U gami se očekuju 2,0 litarski turbo benzinac sa 231KS i 350 Nm, u paru sa devetostepenim automatskim menjačem, kao i plug-in hibridna verzija. Ova potonja verzija kombinuje 2,0 litarski turbo benzinac i elektromotor, na struju može da pređe oko 70 km, a treba pomenuti i četiri moda vožnje (Hybrid, Electric, E-Save i Sport).

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Foto: Miit.gov.cnčitanja : 283Komentari