home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW Serije 3

Već neko vreme je poznato da BMW priprema i obnovljenu verziju aktuelne Serije 3 (fabričke oznake G20).

BMW Serije 3

Zahvaljujući ovim procurelim slikama sa kineskih sajtova, već sada možemo da vidimo kako će izgledati ovaj model, budući da bi iste izmene trebalo da se odnose i na "trojku" na evropskom tržištu. Kao i ranije, Kinezi će opet dobiti i produženu L verziju.

BMW Serije 3

Restilizovani model bi trebalo da se pojavi na tržištu tokom leta, pri čemu će se promene između ostalog odnositi na prednja svetla, masku i branike.

BMW Serije 3

Takođe, biće dostupni i M Performance elementi sa komponentama od ugljeničih vlakana.

BMW Serije 3

Sem toga, automobil će navodno dobiti i Curved Display kao kod modela i4 i iX, sa 12.3-inčnim digitalnim instrumentima i 14.9-inčnim infotainment sistemom (uz BMW Operating System 8).

Za sada je pozntao da će se u kineskoj ponudi naći verzije 320Li, 325Li i 330Li.

U Kini je inače nedavno predstavljena i potpuno električna "trojka" koja tamo nosi naziv BMW i3 eDrive35L. Ono slovo L u imenu znači da je kao baza poslužio model sa produženim međuosovinskim rastojanjem (+ 11 cm) koji se prodaje samo u Kini.

Podsećanja radi, BMW i3 eDrive35L je dobio elektromotor sa 210 kW/286KS i 400 Nm, dok sa jednim punjenjem litijum-jonskih baterija od 66.1 kWh može da pređe do 526 km (po kineskom CLTC standardu).

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 731Komentari