home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Honda CR-V

U Hondi pripremaju novu, već šestu generaciju crossovera CR-V, pri čemu neke informacije kažu da će premijera ovog noviteta biti još tokom ove godine.

Do tada, nekoliko procurelih slika otkriva njegov izgled. Doduše, ovo na slikama je verzija za kinesko tržište pa ostaje da se vidi koliko (i da li) će se razlikovati varijanti za ostala tržišta.

Honda CR-V

Uz novi dizajn eksterijera, CR-V modelske godine 2023 će odlikovati i veće dimenzije u odnosu na još uvek aktuelni model. Dužina će iznositi 4703 mm, širina 1866 mm, visina 1680 mm i međuosovoinsko rastojanje 2701 mm.

Pominju se i duži zadnji prepust kao i prostraniji enterijer, prtljažnik veće zapremine, unapređeni materijali, veći ekran infotainmenta, bežični Apple Carplay & Android Auto, WiFi hotspot...

Deo opreme će činiti i sistem održavanja vozila u saobraćajnoj traci, dinamički tempomat, sistem automatskog kočenja, kao i sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova.

Takođe, postojaće i verzija sa tri reda sedišta, za ukupno sedam putnika.

Kinezi će novi CR-V dobiti sa 1,5 litarskim turbo benzincem sa 193KS, a u ostatku sveta bi trebalo da senađu hibridne verzije. Tako se nezvanično pominje e:PHEV sa 1,5 litarskim četvorocilindričnim benzincem i elektromotorom (sa ukupno 212KS), kao i moguća varijanta sa kombinacijom 2,0 litarskog benzinca i elektromotora.

Ivan Mitić - Autoblog.rsčitanja : 544Komentari