home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Volkswagen T7 Transporter

Volkswagen priprema sedmu generaciju svoje Transporter linije, uz najavu da će zvanična promocija biti održana na proleće 2024. godine.

Nemačka kompanija navodi da će novi Transporter zauzeti svoje mesto pored potpuno električnog ID.Buzza i Multivana, koji je dizajniran za porodice i slobodno vreme.

Volkswagen T7 Transporter

Nasuprot tome, Transporter će biti potpuno poslovni, služeći potrebama operatera komercijalnih vozila širom Evrope. Volkswagen kaže da ima za cilj da kombi učini "pravim za sve". To se prevodi u ponudu različitih pogonskih opcija, uključujući potpuno električne, plug-in hibridne i dizel pogone.

Pored toga, nemački proizvođač automobila se hvali da će raspon varijanti Transportera biti „ogroman“ i da će uključivati kombi vozila sa dve dužine i visine, kamionet sa otvorenim sandukom sa duplom kabinom, Kombi i Caravelle za prevoz putnika.

Volkswagen tek treba da otkrije specifikacije za sedmu generaciju Transportera, ali je poznato da će biti usko povezan sa Fordom Transit/Tourneo Custom.

Električni E-Transporter će verovatno imati domet od 380 km kao kod Forda i prodavati se sa istim izborom motora od 136 KS ili 218 KS.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 424Komentari