home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Idemo dalje. Specijalnim modelima Chevrolet Camara za SEMA (2009 Specialty Equipment Market Association) Salon tjunera u Las Vegasu jednostavno nema kraja, pa evo još četiri zanimljive kreacije.  

Camaro Synergy concept u stvari najavljuje novu Synergy Green boju koja će biti dostupna na specijalnoj ediciji Camara koji će se pojaviti u prvoj polovini naredne godine.

Sem pomenute zelene boje, Camaro Synergy karakterišu i novi prednji spojler, pragovi i zadnji difuzor, veliki zadnji spojler, komplet točkova od 21 inča, trake na haubi, Brembo kočnice, spušteno ogibljenje i Jet Black enterijer.

Sledi Camaro Dusk, inspirisan stilom mladih, urbanih vozača, koji se ističe Berlin Blue bojom karoserije, novim prednjim spojlerom, zadnjim spojlerom sa SS modela, pragovima i zadnjim difuzorom, kao i spuštenim ogibljenjem, novim BBS točkovima od 21 inča, novim izduvnim sistemom, atraktivnijim enterijerom, Boston Acoustics sound systemom i Brembo kočnicama.

Camaro Chroma se bazira na SS/RS modelu i dolazi u Summit White boji i LS3 V8 motorom (u paru sa 6-stepenim manuelnim menjačem), novim izduvnim sistemom, točkovima od 21 inča, novim prednjim spojlerom i pragovima, "Blade" zadnjim spojlerom, drugačijim prednjim grilom, crno/sivim kožnim sedištima (prošivena crvenim koncem), Brembo kočnicama...

I na kraju HAVOC Camaro Aero Kit, koji sadrži  HAVOC točkove od 20 inča, novi prednji spojler i pragove, agresivno stilizovani zadnji spojler i difuzor, dekorativne trake i oznake, kao i upadljivu žutu boju.

Cena HAVOC Camaro Aero Kita inače iznosi 2.250 dolara, ali u to nisu uračunati novi točkovi.čitanja : 931Komentari