home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Veoma često nailazimo na lude renderinge sportskih automobila sa dramatično širokim rubovima točkova i nesvakidašnjom opremom za karoseriju.

U većini slučajeva, ove hrabre vizuelne transformacije ostaju u polju fantazije, ali postoje određeni vlasnici koji su spremni da od njih naprave realnost.

Ovaj Porsche kajman, na primer, poseduje ugrađenu opremu za karoseriju koja je specijalno dizajnirana i toliko je prenaglašena i opakog izgleda, da se pitamo kako je uopšte mogla biti postavljena.

Detalji o ovom posebnom modelu Cayman su ograničeni, ali promene na njegovom telu je teško ne primetiti i uključuju široke rubove točkova, veći zadnji spojler, svetlo zeleni sigurnosni kavez, novi izduvni sistem, i najvneverovatniji detalj od svih, točkove i gume koji su toliko široki da bi savršeno pristajale punokrvnom drakster vozilu.

Evidentno, glavni radovi su izvršeni na sistenu vešanja i automobil je postavljen toliko nisko da bukvalno čisti lišće po putu, a tu su takođe i jedinstveni pragovi, potpuno redizajnirana prednja strana i komplet Recaro trkačkih sedišta.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 1083Komentari