home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ares Design Wami

31 Okt 2018 - 15:56 Tuning Link
Ares Design Wami

Kompanija Ares Design je i ranije predstavljala neke zapanjujuće lepe dizajne automobila, međutim, na osnovu render fotografija možemo zaključiti da bi ovaj mogao biti najlepši do sada.

Ovaj projekat je dobio ime Wami, a inspirisan je dizajnom klasičnih Maserati modela. On predstavlja spoj klasičnog dizajna (sve od izduvnih cevni na bočnoj strani pa do pneumatika sa belom bojom) i modernih materijala koji se koriste pri konstrukciji karoserije (kao što su ugljenikova vlakna i aluminijum).

Ares Design Wami

Detalja za sada ima veoma malo, ali je po svemu sudeći ovaj projekat već u ranoj fazi razvoja. U svakom slučaju, sa nestrpljenjem iščekujemo dodatne informacije, posebno o tome na kojoj platformi i kakav će pogonski sklop imati ovaj retro “roadster”. Do tada možemo samo da nagađamo. S obzirom da samo nagađamo, možemo navesti da nas ovaj model pomalo podseća na Ferrari Portofino. Ako bi Ares Design išao u tom pravcu to bi značilo da će se ispod haube modela Wami naći twin-turbo V8 agregat radne zapremine 3,9 litara kakav se nalazi u modelima Maserati Quattroporte i Levante, kao i modelima Ferrari Portofino, 488 i GTC4 Lusso T.

Ares Design Wami

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da na fotografijama vidimo i tri papučice što znači da će ovaj model imati manuelnu transmisiju, ali u kabini nema ručice menjača.

Izvor: Vrelegume.rs

Foto: Ares Design

Ares Design Wami


čitanja : 783Komentari