home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bentley Continental GT Mulliner Coupe

Bentley i njihovo ekskluzivno odeljenje Mulliner su nakon specijalnog Continentala GT Mulliner Cabrio sada prikazali i njegovo Coupe izdanje.

Bentley Continental GT Mulliner Coupe nije ograničeno izdanje, već dopuna ponude, uz napomenu da se njime pokazuju i brojne mogućnosti personalizacije koje Mulliner nudi potencijalnim kupcima (između ostalog što se tiče raspoloživih boja eksterijera i enterijera).

Bentley Continental GT Mulliner Coupe

Sem toga, tu su i Double Diamond matrix prednji gril, Satin Silver retrovizori, set alu točkova od 22 inča, dodatni hromirani detalji na eksterijeru, brojne Mulliner oznake, kožni enterijer, sedišta sa šemom dijamanta, posebni šavovi, Mulliner oznake na naslonima za glavu i prednjem panelu, pragovi sa Mulliner natpisom...

Bentley Continental GT Mulliner Coupe

Pod haubom je 6,0 litarski twin-turbo W12 motor sa 635KS i 900 Nm (u kombinaciji sa 8-stepenim automatskim menjačem i pogonom na sva četiri točka) ili 4,0 litarski V8 sa 550KS.

Bentley Continental GT Mulliner Coupe

Narudžbine će početi da se primaju sledećeg meseca (cena još nijr saopštena), dok se isporuke očekuju početkom 2021. godine.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 248Komentari