home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Oettinger Volkswagen Golf R

Iz tjuning kuće Oettinger su povodom 20-godišnjice Golfa R pripremili paket modifikacija za aktuelnu generaciju ovog sportskog kompakta.

Ukratko, komplet uključuje novi i izraženiji prednji spliter, aerodinamične produžetke bočnih pragova, dodatni element na difuzoru i dve različite opcije za zadnji spojler.

Oettinger Volkswagen Golf R

Sem toga, Oettingerov Golf R je i niži u poređenju sa standardnim Golfom R i dolazi opremljen novim kompletom aluminijumskih točkova (koji smanjuju težinu za 8 kg), kao i Oettinger kočionim čeljustima.

Oettinger Volkswagen Golf R

Izmena na motoru nema, pa 2,0 litarski turbo benzinac i dalje raspolaže sa 235 kW/319KS odnosno 245 kW/333 KS u Golfu R 20 Years Edition. Snaga se prenosi na sva četiri točka preko sedmostepenog DSG menjača ili šestostepenog manuelnog menjača.

Oettinger je već počeo da prima narudžbine za komplet koji će biti dostupan u prvom kvartalu 2023. Cena za ceo paket bez točkova je 2.785 evra, uz dodatnih 1.090 evra za sjajno crnu završnu obradu. Svaka komponenta se takođe može kupiti pojedinačno. U okviru promotivne kampanje, kupci koji paket naruče do 31. oktobra dobijaju popust od 20 odsto.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 314Komentari