home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Prior Design McLaren 720S

Mnogi će reći da je zlatno pravilo posedovanja svakog superautomobila da se "ostavi na miru", Ferrari čak zabranjuje kupcima da modifikuju njegove modele na "neprikladan" način, ali to bogate i slavne ponekad ne sprečava da ispune svoje želje.

Čak i veoma traženi automobili poput McLarena prolaze procese modifikovanja u kojima dobijaju novi body kit i poboljšanja motora. Prior Design je svoju pažnju posvetio zelenom primerku McLarena 720S, a rezultat je nešto umereniji za razliku od nekih prethodnih projekata.

Prior Design McLaren 720S

Paket pod nazivom PD720R Aerodynamic Kit je u potpunosti transformisao McLaren 720S, napred je novi lip spojler s usisnicima koji doprinosi impresivnom izgledu automobila, deo blatobrana su integrisani ventilacijski otvori, a novi prednji poklopac ima drugačiji oblik i izgleda mnogo agresivnije od standardnog.

Izgled bočnog profila je unapređen širim pragovima, a pozadi je novi difuzor koji zadni deo automobila čini još agresivnijim zahvaljujući masivnim perajama. Prior Design je pripremio i ogromno zadnje krilo, tako da McLaren 720S sada ima jedan od najboljih zadnjih delova u svetu superautomobila. Ovo krilo prati prirodne obline standardnog automobila, tako da se sjajno uklapa.

Prior Design McLaren 720S

Puristi će reći da ove komponente nisu adekvatno testirane u vazdušnom tunelu te da verovatno negativno utiču na performanse, ali s obzirom na činjenicu da superautomobil pokreće 4,0 litarski V8 twin-turbo motor koji razvija 710KS, teško da će neko primetiti razliku.

Komponente nisu napravljene od ugljeničnih vlakana, nego od fiberglasa.

Izvor: Klix.ba

Foto i video: Prior Designčitanja : 200Komentari