home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

HS Motorsport Audi A1

9 Nov 2010 - 08:21 Tuning Link

Najnoviji u seriji sve brojnijih tjunera koji su obradili najmanji Audi je i kompanija HS Motorsport.

 (Dalje)Prior Design BMW M3

8 Nov 2010 - 21:33 Tuning Link

I Prior Design u svojoj ponudi ima aero body kit za aktuelnu generaciju BMW-a M3.

 (Dalje)

Cobra N+ Nissan Juke

8 Nov 2010 - 14:14 Tuning Link

Kompanija Cobra N+ je najavila da će na My Car tuning showu u nemačkom Dortmundu (koji počinje 11. novembra) prikazati i novi paket za Nissanov crossover Juke.

 (Dalje)

dmc ferrari california surfista

Nemačka kompanija DMC svojoj u ponudi ima tjuning paket Surfista namenjen Ferrarijevom modelu California.

 (Dalje)

fenice milano fc6 competizione

Iz italijanske tjuning kuće Fenice Milano posle modela Rolls-Royce Ghost Diva i Fiat 500 La Dolce Vita stiže i najava za njihovu modifikaciju Ferrarija 458 Italia.

 (Dalje)

Nemačka tjuning kompanija TechArt je ovim zvaničnim slikama najavila da će predstojeći Salon automobila u Cirihu (od 11. do 14. novembra) iskoristiti za prezentaciju svog novog Porschea Cayenne Magnum.

 (Dalje)

Fabrički VW Golf R ima 2,0 litarski motor sa 270 konja i 350 Nm, a ko želi više, na raspolaganju sada stoji i novi MR6R kit tjuning kuće MR Car Design.

 (Dalje)

Pored Audija R8 Custom Spyder, tjuning kuća STaSIS Engineering na SEMA Salonu u Las Vegasu izlaže još nekoliko doteranih Audija, a među njima i pojačani S4.

 (Dalje)

Dok se Mercedes priprema da zvanično predstavi najjaču verziju novog CLS-a (novi CLS63 AMG sa 5,5 litarskim V8 motorom od 544KS), brojni tjuneri najavljuju modifikovane varijante druge generacije ovog kupea sa četiri vrata.

 (Dalje)

Novi tjuning paket kompanije Anderson Germany za Audi R8 V10 je nazvan Racing Edition i, pored pojačanja motora na 580KS (reprogramirana elektronska kontrolna jedinica motrora, novi filter za vazduh, novi izduvni sistem), podrazumva i novi aero kit i komplet 19-inčnih aluminijumskih točkova (sa gumama 235/35 napred i 295/30 pozadi).

 (Dalje)

WD-40 SEMA Cares Mustang

4 Nov 2010 - 16:08 Tuning Link

Kompanija WD-40 je u saradnji sa dobrotvornom organizacijom SEMA Cares napravila specijalni primerak Ford Mustanga, koji će posle izlaganja na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu završiti na aukciji (čiji prihod je naravno namenjen za dobrotvorne svrhe).

 (Dalje)

Među brojnim Hondama CR-Z na SEMA Salonu u Las Vegasu je i Wraptivo 2011 CR-Z Type-F Concept.

 (Dalje)

Konig Wheels Honda CR-Z

4 Nov 2010 - 08:50 Tuning Link

U Las Vegasu je doteranu Hondu CR-Z predstavila i kompanija Konig Wheels.

 (Dalje)