home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

WD-40 SEMA Cares Mustang

4 Nov 2010 - 16:08 Tuning Link

Kompanija WD-40 je u saradnji sa dobrotvornom organizacijom SEMA Cares napravila specijalni primerak Ford Mustanga, koji će posle izlaganja na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu završiti na aukciji (čiji prihod je naravno namenjen za dobrotvorne svrhe).

 (Dalje)Među brojnim Hondama CR-Z na SEMA Salonu u Las Vegasu je i Wraptivo 2011 CR-Z Type-F Concept.

 (Dalje)

Konig Wheels Honda CR-Z

4 Nov 2010 - 08:50 Tuning Link

U Las Vegasu je doteranu Hondu CR-Z predstavila i kompanija Konig Wheels.

 (Dalje)

Nakon nedavne najave jednom slikom i kratkim saopštenjem, Fortune Motorsports je svoju modifikovanu Hondu CR-Z i zvanično predstavio na SEMA Salonu u Las Vegasu.

 (Dalje)

Fiat 500 na SEMA Salonu

4 Nov 2010 - 01:01 Tuning Link

Evropljanima možda i jedan od najzanimljivijih automobila na ovogodišnjem SEMA Salonu je atraktivni Fiat 500, kreacija Mopar Underground tima.

 (Dalje)

Jeep na SEMA Salonu

4 Nov 2010 - 00:45 Tuning Link

Treba pomenuti još nekoliko doteranih modela sa SEMA Salona u Las Vegasu, i to iz Jeepove palete.

 (Dalje)

Chryslerova divizija Mopar na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu (2010 Specialty Equipment Market Association, od 2. do 5. novembra) predstavlja i više automobila iz ponude Dodgea.

 (Dalje)

Project Kahn Audi Q7

3 Nov 2010 - 21:41 Tuning Link

Jedna od kreacija kompanije Project Kahn je i tjuning paket namenjen vlasnicima Audijevog SUV modela Q7 (Kahn ovaj paket naplaćuje 12.000 funti).

 (Dalje)

hirsch saab 9-5

Tjuning kuća Hirsch Performance će na predstojećem Salonu automobila u Cirihu (od 11. do 14. novembra) predstaviti pojačanu verziju Saaba 9-5 2.8T V6 XWD.

 (Dalje)

Chevrolet na SEMA Salonu tjunera publici predstavlja tri svoja modela sa Z-Spec paketom, pa Volt Z-Spec, Cruze Z-Spec i Spark Z-Spec karakterišu atraktivniji eksterijer i doterani enterijer (novi volan, kvalitetniji materijali i nove boje).

 (Dalje)

Mada najviše pažnje od Hondinih modela na SEMA Salonu u Las Vegasu privlače brojne modifikovane verzije hibridne Honde CR-Z, posetioci su u prilici da vide i doterane varijante modela Accord Coupe i Accord CrossTour.

 (Dalje)

Mazda na SEMA Salonu

3 Nov 2010 - 11:23 Tuning Link

Ni Mazda ne nedostaje na ovogodišnjem SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu (traje do 5. novembra), a među brojnim izloženim modelima pažnju privlače Mazda2 Evil Track, Mazda2 Street, Mazda MX-5 Super20 i MX-5 Cup Car.

 (Dalje)

U ponudi kalifornijske kompanije ARKYM se nalazi i AeroRace ONE kit za BMW M3 sedan (E90).

 (Dalje)

Među brojnim modifikovanim verzijama hibridne Honde CR-Z su i dva modela za koje je zaslužan Honda Performance Development (HPD).

 (Dalje)

mugen cr-z 1

Japanski tjuner Mugen je za Hondu CR-Z pripremio agresivniji aero body lit sa elementima poput drugačijeg prednjeg branika sa spojlerom, seta pragova, modifikovanog zadnjeg branika i difuzora, velikog zadnjeg krila, kao i komplet XJ alu točkova od 17 inča, novi prednji gril i nove detalje u enterijeru (vrh ručice menjača, patosnice...).

 (Dalje)