home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Prvog maja svečano je otvoren šangajski EXPO čija je tema „Bolji grad, bolji život“. Ovaj svetski sajam je okupio svetske vrhunske haj-tek proizvode, tehnologije, dizajne. U isto vreme ovaj sajam je takođe „najviši nivo komunikacije“ iz oblasti globalne zaštite životne sredine.

Pre toga, 15. Aprila, na Sajmu nauke i tehnologije u Šangaju čija je tema bila “Putuj zeleno, učini okolinu čistijom”, u 210-toj objavi “Proizvođači vozila i proizvoda za javnost” koju je izdalo Ministarstvo industrije i informativne tehnologije Kine, najavljeno je Chery vozilo sa gorivim ćelijama. Zvanično je prezentovano na EXPO izložbi u Šangaju pokazujući snagu nezavisnih kineskih vozila nove energije svetu.

Vozilo na gorive ćelije (FCV) koristi gorive ćelije da proizvede energiju za pokretanje vozila. Ovaj FCV Chery model zasnovan je na platformi Eastar i njegov energetski sistem koristi vodonične gorive ćelije i baterije visokog kapaciteta i može se voziti, ne samo u električnom modulu čistih gorivih ćelija, već i u kombinovanom modulu gorivih ćelija i litijumskih baterija.

Ovo je vrlo zrelo i napredno tehnološko rešenje za vozila sa gorivim ćelijama u Kini.

Pre toga, nekoliko novih Chery vozila ovog tipa imalo je uspešnu probu na Olimpijadi u Pekingu, Dalian Davos i drugim velikim događajima, postižući dobre socijalne efekate visoko-kvalitetnim proizvodima i uslugama prikazujući zrelost i prodor osnovnih Chery tehnologija vozila.

Ovog puta, novo Chery vozilo sa gorivim ćelijam pokazuje viši nivo kompanije Chery sa aspekta tehnologije vozila i tehnologije gorivne ćelije koja predstavlja najnovije dostignuće kineske auto industrije u oblasti nove energije.

Kao i „Nacionalni centar za razvoj i istraživanje uštede energije u auto industriji“, Chery preuzima odgovornost za razvoj načina uštede energije i novih energetskih projekata vozila u nacionalnoj visokoj istraživačkoj tehnologiji i razvojnom programu Kine (853 programa).

Do sada je Chery napravio seriju pomaka u osnovi tehnologije baterija, baterija sistemskog upravljanja, motora i sistema za kontrolu motora, kontrolu vozila, elektronskog kočionog sistema i drugih osnovnih tehnologija, prezentovana su različita hibridna vozila, električni modeli sa zrelom tehnologijom i skupim performansama i među prvim je kompanijama koje ulaze u fazu industrijalizacije vozila nove energije.

Izvor : Chery.rsčitanja : 887Komentari