home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Svi vezuju Brazil za karneval ali ova magična zemlja je mnogo više od toga. Kroz dugi niz godina na našim prostorima Centar brazilske kulture iz Beograda uspešno približava kulturne vrednosti ove zemlje kroz sportske aktivnosti, plesove i mogućnost učenja portugalskog jezika. Zato su odlučili da svoj rad podignu na viši nivo i organizuju Festival brazilske kulture 2014. u Beogradu.

U našim salonima objekta Porsche Beograd Ada imaćemo jedinstvenu priliku da ugostimo 25 vrhunskih predavača kapoere (Capoeira), brazilske điu đice i plesova Samba, Frevo, Forro, Brazilian shake i Afro dance iz Brazila.

Zainteresovani će imati priliku da uče od najboljih majstora kapoere: Garrincha, Itapuan, Gato i Mestre Pulmao koji je i osnivač grupe Senzala-Mestre Peixinho. Takođe ljubitelji brazilske điu đice moći će da se upoznaju sa jednim od najpoznatijih majstora Ze Radiola.

Karnevalska atmosfera je zagarantovana uz samba bend ,,Embrazado’’ koji će pratiti svakodnevne aktivnosti kroz pravi karnevalski performans prenesen u SEAT salon.

Pozivamo vas da zajedno uživamo u čarima Brazila u periodu od 6. do 9. novembra 2014. u prostorijama prodajno servisnog centra Porsche Beograd Ada, Radnička 4.

Svakoga dana festivala prvih sat vremena (radnim danima od 17h do 18h, subota i nedelja od 10h do 11h) svi zainteresovani će moći da učestvuju u promo časovima.

U subotu 8.11.2014. će se održati ceremonija dodele pojaseva ,,Batizado i troca de corda’’, domaćim i učesnicima iz regiona.

Posebna pažnja će se posvetiti našim najmlađim učesnicima koji će imati svoje zasebne prostorije za vežbanje i trenere.

Seminari će biti organizovani svakoga dana do 22h posle čega se brazilska energija prenosi u beogradske restorane i klubove. U četvrtak 6.11.2014. od 22h u restoranu „Sokače’’ pod sloganom ,,Srpsko-Brazilsko veče’’; u petak 7.11.2014. od 24h u noćnom klubu ,,Mr Stefan Braun’’ pod nazivom ,,Brazil DJ night’’ gde je specijalni gost brazilski DJ Lucio Lopes. U subotu 8.11.2014. od 23h prava karnevalska atmosfera seli se u klub “Molokini” da zajedno doživimo ,,Festa Brasileira’’.

Sponzori i prijatelji festivala Europcar, Zlatiborac, NAXI radio, Gradski i Pingvin radio, Hotel Vozarov, restoran Košava i BEG Tours vas pozivaju da povedete decu, porodicu i prijatelje da zajedno DOŽIVIMO ENERGIJU BRAZILA!

Sve dodatne informacije vezane za raspored planiranih aktivnosti i seminara možete pronaći na sajtu Festivala brazilske kulture 2014 www.fbk.rs.

Izvor: Seat.rsčitanja : 912Komentari