home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako prenosi RTS, nemački proizvođač automobila „Porše“ reagovao je na tužbu ćerke glumca Pola Vokera (Paul Walker), odbacujući odgovornost za smrt poznatog glumca, koji je poginuo 2013. godinu u saobraćajnoj nesreći.

Medou Voker tužila je nemačku kompaniju da je „karera GT“, u kojoj je glumac poginuo, imala greške u dizajnu koje su doprinele prevremenoj smrti njenog oca.

U tužbi se navodi da uzrok smrti nije bio udar u drvo, do kog je došlo zbog neprilagođene brzine, već to što je Voker izgoreo u požaru koji je nakon udara zahvatio vozilo.

„Porše“ kategorično odbacuje ove tvrdnje i navode da je do nesreće, kako je i u policijskom izveštaju utvrđeno, došlo zbog neprilagođene brzine.

„Kao što smo i ranije istakli, veoma smo tužni kad god dođe do nesreće u našim modelima, ali verujemo u policijske izveštaje, u kojima se jasno navodi da je do tragične nesreće došlo usled nesavesne vožnje i neprilagođene brzine“, kažu iz „Poršea“.

Nemački proizvođač takođe je dodao da razume bol pokojnikove porodice, ali da su ubeđeni da će tužba biti odbačena.

Pol Voker je poginuo u saobraćajnoj nesreći 30. novembra 2013. godine u Kaliforniji.

Izvor: Rts.rs

Foto: arhiva Autoblog.rs / Tmz.comčitanja : 1851Komentari

Ne znam kako uopste mogu da tuze Porse ili da se desilo u bilo kom drugom autu nekog proizvodjaca. Ovo cisto hoce da iznude neki milion od Porsea, nista vise. Nema logike tuziti Porse kada je izvestaj 'prebrza voznja' i 4, 5 godina stare gume na autu. Alo ovakva zver od auta mora uvek imati vrhunsku gumu, nema zezanja sa tim. A, ti furas par godina staru...Jos letis.
Zao mi je glumca gotivio sam ga, laka mu crna zemlja.

Autor dusan 01 Okt 2015, 01:14