home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nova sezona popularnog auto-šoua emitovaće se od 8. maja. Novi voditelj, Kris Evans, ima težak zadatak da ponovi uspeh koji su u istom formatu postigli Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej.

Najgledanija emisija o automobilima na svetu - Top Gear startuje sa 16 novih epizoda.

Premijera je samo tri dana nakon poslednjeg snimanja. BBC ne gubi vreme, već odmah u vatru baca Krisa Evansa, novog voditelja, koji je nasledio čuveni trojac. Nije poznato da li će mu u studiju i van njega neko praviti društvo. Za sada je jedino siguran Stig, kojeg Klarkson i družina nisu mogli povesti sa sobom, jer je vlasništvo britanskog medija.

Evans je dugogodišnji saradnik BBC-ja. Do sada je bio voditelj emisija poput "The Chris Evans breakfast show" ili "The one show", koje su prikupile milionski auditorijum. I sam Evans ima dosta dodirnih tačaka sa milionima, jer se osim televizije dovodi u vezu sa produkcijom i biznisom. Procenjuje se da je "težak" oko 50 miliona funti, baš koliko ima i njegov prethodnik, Klarkson.

A, što se tiče ljudi koji su Top Gear vinuli u visine, ni njima nije loše. Mreža Amazon im je, navodno, dala odrešenu kesu od 160 miliona funti da naprave novo ludilo, nalik onom, po kojem su postali poznati u prethodnih 15-ak godina. Ime nove emisije nije poznato, kao ni datum premijere. Jedino se zna da će imati 36 epizoda. Vreme poređenja ova dva formata stiže...

Izvor: Cdm.mečitanja : 990Komentari