home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Edd China

Nakon rastanka sa popularnom emisijom o restauraciji automobila „Wheeler Dealers“ (Trgovci automobilima), omiljeni mehaničar, Edd China se vraća na male ekrane u svojoj, novoj emisiji koja se zove „Garage Revival“.

Koncept Edove nove emisije je prilično direktan i jednostavan. Naime, visoki mehaničar će raditi direktno sa vlasnicima automobila koji su počeli sa restauracijom svojih ljubimaca na četiri točka, ali nisu uspeli da svoje radove privedu kraju.

Za pilot epizodu emisije „Garage Revival“, Edd putuje čak u Norvešku, gde će učestvovati u popravljanju modela VW Golf GTI Mk1. U epizodi ćemo videti, kao što smo i očekivali, brojne mehaničarske „prljave“ poslove koje će nam Edd pokazati, zahvaljujući kojima će se prvi model iz segmenta „hot heč“ vozila vratiti na put u svom punom sjaju.

Prošlo je više od godinu dana od kako je Edd China napustio Trgovce automobilima nakon 14 godina, a u toj emisiji nasledio ga je Ant Antman. To je u početku razljutilo brojne ljubitelje emisijie, te su neki od njih čak i zbog te situacije napadali Edovog bivšeg partnera, Mike Brewer-a.

Nova emisija o automobilima, odnosno njihovoj restauraciji počeće da se emituje 1. maja na mreži Youtube, ali za sada još uvek nema informacija da li će je preuzet neka televizijska kuća.

Ispod teksta pogledajte insert iz prve epizode emisije „Garage Revival“.

Izvor: Vrelegume.rsčitanja : 455Komentari