home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Porsche 911 GT2 RS

Nakon što su poslednji primerci skupocenog modela završili na dnu mora Porsche će model vratiti u proizvodnju.

Radi se o modelu 911 GT2 RS čija proizvodnja je obustavljena u februaru. Međutim, nakon što je nekoliko poslednjih primeraka nakon potonuća broda završilo na dnu mora Porsche će vratiti model u proizvodnju, a sve kako bi isporučio odgovarajuće primerke kupcima iz Brazila.

Kontejnerski brod Grande America je potonuo ranije ovog meseca 300 km od francuske obale, a s njim je na dno otišlo i oko 2.000 automobila. Audi Brazil je već potvrdio gubitak brojnih automobila, i to modela A3, A5, Q7, kao i RS4 i RS5. Prema neimenovanim izvorima iz Brazila na brodu su bila četiri primerka GT2 RS, ali i nešto drugih modela, 718-ica i Cayenna.

U Porscheu se još nisu zvanično oglasili, ali Porsche Brazil je poslao obaveštenje svojim kupcima da su njihovi primerci modela GT2 RS završili na dnu mora i neće biti isporučeni, javlja Carscoops. Međutim, u pismu koje je Porsche poslao svojim kupcima obaveštavaju da će Porsche već sledećeg meseca vratiti model u proizvodnju i da će svoj primerak dobiti tokom juna

Izvor: Index.hr

Foto: arhiva Autoblog.rsčitanja : 434Komentari