home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes-Maybach Landaulet

Mercedesova legendarna G-Klasa je doživela veoma malo promena u proteklim godinama, a nemačka kompanija se sada priprema za radikalan potez.

Baš kao što je slučaj s Porscheom 911 ili Fiatom 500, neke stvari je najbolje "ne dirati mnogo". Uprkos tome, do sada smo videli niz pokušaja unapređivanja izgleda kutijaste G-Klase, Mansory je pokazao svoju kreaciju, kao i drugi tjuneri, ali sada je vreme da to učini i Mercedes. Špijunske fotografije koje su se pojavile na internetu otkrivaju da ima malo promena, ali to nije cela istina, jer medijski izveštaji govore da Mercedes radi na SUV-u sa sklopivim krovom.

Mercedes-Maybach Landaulet

Ove informacije je "podgrejala" činjenica da Mercedes traži nove inženjere kako bi radili na sklopivom krovu u postrojenju koje se nalazi u Gracu u Austriji, gde se inače proizvodi G-Klasa. Naravno, ti bi inženjeri mogli da rade na potpuno drugačijem projektu, ali postoji teorija da Mercedes oživljava Landaulet konfiguraciju za Maybach. Ukoliko to bude istina, Mercedes-Maybach će dobiti svoju G-Klasu koja će podići luksuz na još viši nivo.

Ukoliko se neko ne seća originala, samo 99 primeraka je proizvedeno kako bi se obeležio odlazak poslednje generacije G-Klase pre dolaska aktuelnog modela.

Izvor: Klix.ba

Foto: arhiva Autoblog.rsčitanja : 427Komentari