home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Subaru WRX

Međunarodni sajam automobila u Njujorku je opet otkazan, po četvrti put za 18 meseci.

Sajam je trebalo da se održi ovog meseca, ali su organizatori bili primorani da otkažu događaj zbog širenja Covid-19 Delta varijante, piše Carscoops.

U saopštenju organizatori navode da su na ovo bili bili primorani zbog sve češćih slučajeva Delta varijante kao i mera koje su nedavno najavili državni i lokalni zvaničnici kako bi suzbili to širenje.

Ova manifestacija se obično održava u aprilu i privlači više od milion posetilaca, ali je prolećni događaj 2020. zbog korona virusa pomeren za avgust 2020. godine. Zatim je termin vraćen na proleće 2021. godine, a onda je trebalo da se održi u avgustu 2021. Sada su organizatori odredili novi termin, i to april 2022. godine.

„Kao čuvari 121-godišnjeg sajma automobila u Njujorku, posvećeni smo pružanju bezbednog okruženja za sve, uključujući posetioce, izlagače i hiljade muškaraca i žena koji su priredili izložbu“, naveli su organizatori u saopštenju.

„Tokom proteklih nekoliko nedelja, a posebno u poslednjih nekoliko dana, okolnosti su se promenile što otežava realizaciju događaja na visokom nivou koji očekujemo i mi i naši klijenti“.

Među najavljenim premijerama su inače bili novi Nissan Z i Subaru WRX (na slici), ali će sada japanski proizvođači za njih pripremiti posebne onlajn prezentacije.

Ivan Mitić – Autoblog.rs                      čitanja : 258Komentari