home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW M4

Prošlo je godinu dana od iznenadne smrti (25. novembra 2020.) najvećeg koji je ikad udarao fudbalsku loptu, velikog Dijega Armanda Maradone, a sada se imovina slavnog preminulog fudbalera našla na aukciji.

Kuća Adrian Mercado je u Argentini počela s prodajom te imovine, a među brojnim stvarima koje su pripadale Maradoni našao se i njegov vrlo posebbi BMW M4. Vozio je "mali zeleni" u zenitu svoje karijere i Ferrari kao i Porsche modele, međutim ovaj M4 je bio jedan od njegovih poslednjih automobila, piše Jutarnji.hr.

Ono što je posebno na ovom M4 osim činjenice da je bio u vlasništvu Maradone koji ga je kupio 2017. nakon što je postao trener drugoligaša Al Fujairaha iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, jeste svojeručni potpis na vetrobranu kao i plava svetla smeštena u masku hladnjaka te ugrađena policijska sirena.

Sve ostalo je kod ovog M4 modela serijski: kožni enterijer, krov od ugljeničnih vlakana i snažni 3.0 bi-turbo redni "šestocilindraš" od 431KS u kombinaciji sa 7-stepenim menjačem s dve spojke.

Postavljena je početna cena od 165 hiljada dolara i još nije poznato da li je automobil prodat i za koji iznos.

Izvor: Jutarnji.hrčitanja : 557Komentari