home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW digitalni ključ

Zajedno sa svojim partnerima, BMW nastavlja da napreduje sa razvojem i distribucijom digitalnog ključa. Od sada će BMW digitalni ključ biti dostupan za pametne telefone zasnovane na Android operativnom sistemu.

Sa ovim ažuriranjem, povećava se broj kompatibilnih modela pametnih telefona, a time i broj BMW vozača koji će u budućnosti moći da koriste digitalni ključ. BMW digitalni ključ je sada dostupan za Android pametne telefone, počevši od modela Samsung Galaxy S21 serije i Google Pixel 6 i 6 Pro.

Sa digitalnim ključem, kupci mogu lako da otključaju i zaključaju svoj BMW jednostavnim držanjem pametnog telefona pored ručice vozačevih vrata. Motor se takođe može pokrenuti kada se mobilni telefon postavi u odeljak za bežično punjenje.

Da bi se osigurala maksimalna lakoća korišćenja i sigurnost, digitalni ključ je smešten na bezbednom elementu pametnog telefona. Može se lako konfigurisati preko aplikacije i tada je dostupan kao opcija za skoro sve BMW modele.

U sledećem izdanju biće moguće preneti ključ na pet prijatelja. Funkcionalnosti BMW Digital Key Plus zasnovanog na ultra-širokom opsegu takođe će biti predstavljene za Android pametne telefone u sledećem izdanju.

Izvor: Magazinauto.comčitanja : 442Komentari