home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bago

Najčešće mesto za odlaganje kese s namirnicama kada vozite sami je suvozačevo sedište, dakle tik do vas. Ne samo da tako možete da je držite na oku dok vozite, već je takođe malo verovatno da ćete kesu zaboraviti u autu.

Međutim, kese često stavljamo na pod, a tamo će se neretko okrenuti, iz njih će ispasti stvari, a sve to utiče na koncentraciju vozača. Jedan inovator se dosetio i ponudio rešenje tržištu, sigurnosni pojas za kese i druge stvari koje držite na podu vozila. BAGO košta samo 22 dolara i navodno je izuzetno funkcionalan, piše Revija HAK.

Dan Stevenson iz Atlante je autor ove ideje. Pojas je prilagodljiv, tako da se može koristiti s torbama svih veličina. Najbolji deo je što se cela naprava može sklopiti i spakovati van vidokruga do sledećeg puta kad vam zatreba.

BAGO za sada nije dostupan ni u jednoj komercijalnoj ustanovi, već samo na platformama za crowdsourcing. Samo se čudimo kako se ovoga već nisu setili u Škodi koja je poznata po jednostavnim i korisnim pametnim spravicama.

Izvor: Revijahak.hrčitanja : 518Komentari