home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako prenosi Tanjug, Francuska ograničava prodaju benzina i drugih goriva tokom novogodišnje noći kako bi sprečila tradicionalno paljenje na stotine automobila.

 (Dalje)Korupcija je jedan od najozbiljnijih problema sa kojim se suočava naša država. Oblast u kojoj je ona prilično izražena je i saobraćaj, pa se zbog toga mislilo da će donošenjem novog Zakona o bezbednosti saobraćaja ovaj problem biti umanjen.

 (Dalje)

Povodom predstojećeg sajma automobila Delta Generali BG CAR SHOW 04 koji je na programu Beogradskog sajma od 8. do 14. marta 2012. godine, a u vezi sa informacijom sa Press konferencije Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova Beogradski sajam još jednom izražava duboko žaljenje zbog odluke kojom naš dugogodišnji partner odustaje od učešća na navedenoj manifestaciji.

 (Dalje)

Institut ÖkoTrend iz nemačkog Wuppertala proglasio je Mercedesove modele S 250 CDI BlueEFFICIENCY i ML 250 BlueTEC 4MATIC najekološkijim automobilima u svojoj klasi. Ta odluka je podstakla magazin AUTO TEST da ovim modelima dodeli nagradu Pobednici u zelenom (Winners in Green).

 (Dalje)

Na prvi pogled ideja podizanja tužbe protiv divovske korporacije poput Honde čini se prilično suludom, ako imamo na umu da takve kompanije po pravilu raspolažu čitavim vojskama dobro plaćenih advokata. Međutim, u američkoj saveznoj državi Kaliforniji postoji prilično napredna mogućnost zaobilaženja te zamke. Reč je o sudu za mala potraživanja, na kome obe strane nastupaju bez advokata.

 (Dalje)

Posledice nedavnih poplava u Tajlandu su zastrašujuće - više od 700 ljudi izgubilo je život, štete se mere u milijardama dolara, a težak udarac elementarne nepogode su zadale i tamošnjoj ekonomiji.

 (Dalje)

Proton prodaje Lotus?

29 Dec 2011 - 11:29 Vesti Link

Kada je 1996. godine Proton kupio britanski Lotus rukovodstvo ovog malezijskog brenda zadovoljno je trljalo ruke nadajući se solidnoj zaradi koju bi generisala prodaja Lotusovih sportskih modela. Na njihovu žalost ta zarada je izostala pa Proton nakon 15 godina ozbiljno razmišlja o prodaji Lotusa.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Dramatično upozorenje Udruženja naftnih kompanija Srbije: Pravilnik o tehničkim uslovima je pun nemogućih zahteva, to će dovesti do nestašica i viših cena goriva na pumpama

 (Dalje)

Nemački Audi uložiće 13 milijardi evra u razvoj novih automobila i tehnologija, u okviru strateškog plana ekspanzije od 2012. do 2016. godine.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, proizvodnja putničkih automobila u Češkoj ove godine je povećana za oko 9,5 odsto, na procenjenih približno 1,18 miliona vozila, a najviše je proizvela "Škoda auto", saopštilo je Udruženje automobilske industrije.

 (Dalje)

Rio je sa 88 bodova uverljivo nadmašio drugoplasiranog VW Up! i trećeplasiranog Ford Focusa i osvojio prestižno priznanje koje već 18. godinu zaredom dodeljuju automobilski novinari u Hrvatskoj.

 (Dalje)

Fordova tehnologija brzog odmrzavanja vetrobranskog stakla pravi je favorit s dolaskom zime. Peta na štiklama, kutijica za CD, kreditna kartica i gole ruke imaju nešto zajedničko – svi su u jednom trenutku upotrebljeni za čišćenje snega i leda s vetrobrana i stakala automobile.

 (Dalje)

Na ovogodišnjem SEMA Salonu automobila u Las Vegasu, koji služi kompanijama da izlože tjunerske proizvode, Chevrolet je predstavio liniju Sonic (u ostatku sveta Aveo) koncepta. Među njima najveću pažnju je privukao Boom koncept koji je, između ostalog, imao posebne branike i točkove, kao i 4000 W audio sistem.

 (Dalje)

U nemačkom Auto Bild-u ovih dana vlada pravo božićno raspoloženje. Naime, Auto Bild ima veliku priču za sve svoje čitaoce u obliku posebnog izdanja BMW M modela, pod nazivom "Fascinacija M." Auto Bild daje pregled svih aktuelnih BMW M modela.

 (Dalje)

Svake godine u danima novogodišnjih i božićnih praznik događaju se saobraćajne nezgode sa najtežim posledicama. Imajte to na umu, poručuju iz Agencije za bezbednost saobraćaja.

 (Dalje)