home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Lepe žene i automobili – jedine dve lepote ovog sveta za kojima će se muškarac uvek okrenuti na ulici.

Inženjeri nemačkog proizvođača automobila, Mercedes Benza istraživali su bihejviorističko ponašanje, tačnije poglede muškaraca u primeru lepe plavuše dugih nogu u mini-suknji i njihovog CLS kupea.

Svaki muškarac je imao 40 sekundi da obiđe "objekat" i različiti parametri su praćeni: prvi element koji "padne za oko", gde se pogled najduže zadržava i kojim redosledom se posmatraju elementi.

Ono što prvo muškarci uoče na automobilu su hauba, farovi i stop-svetla, linije uzduž automobila, ivicu krova linije i bedž Mercedesa na prednjoj stranici.

- Svaki automobil donosi mnogo osećanja i emocija, slažete se? Mercedes-Benz Design Center je poznat kao fabrika emocija, navodi se uz video.

Izvor : Economy.rsčitanja : 925Komentari

Muškarci prvo pogledaju u haubu, a žene u auspuh, menjač...?

Autor Dejan L 22 Nov 2010, 17:02

Ziva istina!
Kakav je ovaj crveni CLS...
Zmija :)))

Autor PITBULL 22 Nov 2010, 19:42

@ Pitbull
Guja
:-)))))

Autor Dejan L 22 Nov 2010, 22:01

Kakav li je tek uzivo :) Smrzo sam se ;)

Autor Lucijano 22 Nov 2010, 22:24

Uh da bi da ga vidim uživo. :)Prošli CLS sam vozio, boli glava auto, a mogu da zamsliim ovaj novi kakav je. Usput, zamimljivo istraživanje. :) Gledao sam ovo skoro na stranici Mercedes Benza.

Autor McLaren 23 Nov 2010, 00:57

cekaj a ako vam pogled padne na ulici na BMW i nekog momcica znaci ... :)) mislim ovi kazu da se najcesce pogled baca na dugonogu plavusu i mercedes

Autor SRBENDA 23 Nov 2010, 21:03