home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

"Kad si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin" stara je izreka koja bi mogla skupo da vas koštati ako za primer uzmete vozača autobusa iz ovog video priloga. On je izgubio samo posao.

Uporeba mobilnog telefona za vreme upravljanja automobilom bezobzirno je koliko i opasno, kako za putnike u vašem vozilu, tako i za ostale učesnike u saobraćaju. Šta onda reći za genijalca koji, umesto jednog, koristi čak dva mobilna telefona, i to dok istovremeno laktovima upravlja autobusom punim putnika na jednoj od najprometnijih rimskih ulica?

Sigurno se pitate za šta su mu potrebna dva telefona istovremeno, ali odgovor je jednostavan – da bi postavio e-mail na jednom od njih, dok na drugom sluša uputstva operatera.

Čitav incident snimio je jedan od putnika u autobusu, a vozač je suspendovan sa dužnosti.

Izvor : Tportal.hr čitanja : 949Komentari

Zašto samo suspenzija (koja je verovatno samo privremena)? Za ovako nešto bi trebalo da dobije momentalni otkaz i barem na 1 godinu da mu se uzme dozvola.

Autor Miki 18 Maj 2011, 18:47

Treba najstrože kažnjavati mobilni u toku vožnje. Svaki dan vidim ljude kako voze a pažnja im je ko zna gde. Kucaju poruke i voze ili idu u obe trake,sporo voze itd.
Samo da završe razgovor,nemojte ih slučajno prekidati :)))
Dok se dogovori sa šurnjajom iz Batočine nešto vi čekajte. :)))

Autor PITBULL™ 18 Maj 2011, 19:10

Само без панике,мој Мишко је генија за вожњу:)

Autor баша мркаљ 18 Maj 2011, 21:51

sto ste spopali coveka vozi autous ceo zivot..sigurno moze slep da proveze tom ulicom..plus je isao samo pravo na snimku..
p.s.ne ulazim u diskusiju o glupim plavusama i mnogo lezernim vozacima..

Autor shomi 18 Maj 2011, 23:05

Italija, sta reci :)

Autor Ivan Malagurski 19 Maj 2011, 06:05

@shomi

To da moze slep da proveze bi moglo mozda da prodje kad nikog ne bi bilo na ulicama, kada bi on jedini u gradu vozio, ali posto ima mnogo vise promenljivih faktora, onda sigurno ne moze.

Autor Vlada 19 Maj 2011, 11:38