home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Snimak incidenta koji se dogodio početkom ovog meseca na stazi Nirburgring u Nemačkoj pojavio se u javnosti.

Zahvaljujući snimku kamere jednog od vozača, sada je iz prvog lica moguće videti šta se dogodilo na Nirburgrinu. Kada je video da je došlo do nesreće ispred njega, vozač se zaustavio pored staze, a potom izašao iz automobila i krenuo nazad s ciljem da upozori ostale vozače na opasnost koja preti ispred njih.

Naime, sve je počelo kada je puklo crevo na Porscheu 911 GT3 RS, zbog čega se tečnost našla na staz i. Ostali vozači su gubili kontrolu nad automobilima pa su se okretali na stazi. Vozač koji je uspeo da zaustavi pokušavao je da upozori druge, neki su uspeli da izbegnu nesreću, dok drugi nisu mogli da zakoče pa su udarali u automobile ispred njih. Oštećeno je ukupno 14 vozila, a lakše su povređene dve osobe.

Incident se dogodio u krivini Hatzenbach koja sledi nakon veoma brze deonice.

Izvor: Klix.ba / Youtube.comčitanja : 416Komentari

Odlicno je postupio.

Autor NR 14 Nov 2017, 18:51

Au, kako se nanizase. Jeste momak odlicno reagovao, bitno da je odmah preskocio zastitnu ogradu i pokusao upozoriti druge. Velike brzine ulaska u krivinu i naglo kocenje u istoj, dobro je i proslo bez ozbiljnijih povreda.

Autor Damko 14 Nov 2017, 20:23

Mislim da je nesto prosuto po stazi.

Autor NR 14 Nov 2017, 20:34

svaka čast ovom tipu... ali s obzirom da osiguranje ne pokriva štetu na stazi....kako se ovi namire...ko koga..a i štete su ogromne s obzirom na skupocena kola...

Autor s mile 15 Nov 2017, 17:00