home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sem što je Toyotu Prius izabrao za "Gradski automobil godine", britanski automobilski magazin Top Gear je izabrao i "Najlepši automobil godine" (Most Beautiful Car of the Year).

 (Dalje)Preuzeto sa : Blic.rs

Sa sunčanim decembarskim vremenom, plažom i morem u pozadini svaki automobil može da bude lep i poželjan. Dobro, možda ne baš svaki, ali s novim „ševrolet sparkom“ nema promašaja.

 (Dalje)Na Salonu automobila u Los Anđelesu Dodge je predstavio unapređenu 2010 verziju Vipera SRT10 kao i specijalno izdanje Viper SRT10 ACR 1:33 Limited Edition, ali to još nije kraj ovog sportskog modela čija će proizvodnja u sadašnjem obliku prestati tokom sledeće godine.  

 (Dalje)

Norveški proizvođač električnih vozila "Think Global", koji je zbog dugova do avgusta bio pod sudskom zaštitom od bankrota, počeo je da proizvodi električni automobil "tink siti" u fabrici finskog proizvođača "Valmet automobili" u Usikaupunki.

 (Dalje)Nakon nedavne promocije Twinga Gordini RS, Renault na bazi Twinga RS sada predstavlja i dve nove reli verzije – Twingo RenaultSport R1 i Twingo RenaultSport R2 (prodaja inače startuje u aprilu naredne godine).

 (Dalje)

Audijev e-tron concept je bio jedan od zanimljivijih premijera poslednjeg Salona automobila u Frankfurtu i, mada su mnogi mislili da se to nikada neće desiti, ovaj sportista na elektropogon će se naći i u serijskoj proizvodnji.

 (Dalje)

Prvi Dacia SUV model je proteklih meseci izazivao veliku pažnju, ne samo prvim špijunskim slikama i očekivanom povoljnom cenom, već i interesantnim sledom događaja u vezi sa njegovim imenom.

 (Dalje)Novi auto na elektropogon se zove Tazzari Zero (proizvodiće se u Italiji), a kupcima će biti dostupan od januara 2010. godine, i to po ceni od 18.000 evra.

 (Dalje)