home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO I

 

 (Dalje)

Više o 2011 Mustangu V6 možete pročitati OVDEVIDEO : 2011 Infiniti M

5 Dec 2009 - 20:01 Video Link


Sem nove generacije Sonate, Hyundai na Salonu automobila u Los Anđelesu Amerikancima prikazuje još jedan zanimljiv novitet iz svoje ponude – novi SUV model Tucson (u Evropi predstavljen pre nekoliko meseci i to kao Hyundai iX35).

 (Dalje)

Yulon Motor (Nissanov i GM-ov partner na Tajvanu) je pre nekoliko meseci i zvanično promovisao svoj prvi samostalno razvijeni model Luxgen7 MPV, za čiju proizvodnju je zadužena njegova nova ćerka-kompanija Luxgen Motor (Luxury x Genius).

 (Dalje)

Alfa Romeo je objavio prvi, i to veoma kratak video o novom modelu Giulietta, o kome više možete pročitati OVDE.Više o Boxsteru Spyder možete pročitati OVDEMazda2 za Ameriku

3 Dec 2009 - 09:06 Noviteti, Video Link

Sem Forda, koji je na Salonu automobila u Los Anđelesu Amerikancima predstavio svoju Fiestu, i Mazda je na istom mestu promovisala američku verziju Mazde2, koja je Evropljanima poznata još od prve polovine 2007. godine (u Japanu se inače prodaje kao Mazda Demio).

 (Dalje)

Honda je Salon u Los Anđelesu iskoristila za promociju svog novog koncept vozila, nazvanog Personal-Neo Urban Transport ili kraće P-NUT.

 (Dalje)

I Volkswagen je pripremio jedno iznenađenje za ovogodišnji Salon automobila u Los Anđelesu, i to u vidu svoje nove studije nazvane Up! Lite concept.

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)

Ford na Salonu automobila u Los Anđelesu i zvanično predstavlja javnosti severnoameričku verziju nove Fieste, koja je inače od jeseni 2008. godine u Evropi i Aziji već prodata u više od 500.000 primeraka.

 (Dalje)