home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Toyota Zelas

12 Okt 2010 - 08:21 Noviteti, Video Link

Toyota je za Santiago Motor Show 2010 pripremila model Zelas, koji u stvari nije ništa drugo nego već dobro poznati Scion tC sa znakom Toyote.

 (Dalje)New York Times prenosi detalje tajnog projekta kompanije Google koji bi mogao da promeni istoriju omiljenih četvorotočkaša.

 (Dalje)

Sa četiri svetska debija, revolucionarnom električnom tehnologijom te kroz ponosno prikazivanje trkačkih atributa, Chevrolet pravi zazubice na 2010 Sajmu automobila u Parizu.

 (Dalje)

VIDEO I

Italijanski dizajner Marco Procaccini je još pre nekoliko meseci pokazao kao zamišlja naslednika sadašnjeg Alfa Romea 159, i to u vidu kreacije nazvane Alfa Romeo Vittorio Jano.

 (Dalje)

Camaro Z28 će se u prodaji pojaviti sledeće godine, a pod haubom bi trebalo da ima LSA V8 motor sa kompresorom (koji se već ugrađuje u Cadillac CTS-V, gde raspolaže sa 556KS).

 (Dalje)

Dobitnik nagrade od pet miliona dolara za najbolje vozilo koje može preći najmanje 160 kilometara bez punjenja, nije električni automobil, već ono koje vozi na mešavinu etanola i benzina - Very Light Car.

 (Dalje)

Nakon više dobro kamufliranih test vozila, evo konačno i seta fotografija i video (objavljuje ih sajt Carmiddleeast.com) koji pokazuju nemaskirani primerak nove generacije Honde Civic sedan. 

 (Dalje)

Imajući u vidu izuzetno pozitivne reakcije i novinara i posetilaca Salona automobila u Parizu, uopšte ne čudi vest iz Jaguara da njihov koncept C-X75 ima šanse da završi u serijskoj proizvodnji. Doduše, tek za nekih pet godina i sa proizvodnjom ograničenom na 1.000 ili 2.000 primeraka godišnje.

 (Dalje)

VIDEO : Nissan Juke

9 Okt 2010 - 14:36 Video Link


Studijom Quattro Concept na Salonu u Parizu nemačka fabrika obeležava 30-godišnjicu legendarnog Audija Quattro (čija proizvodnja je inače ugašena 1991. godine), a kako stvari sada stoje, ovaj koncept ima velike šanse da završi i u serijskoj proizvodnji.

 (Dalje)
Kia je svoj kompaktni sedan Forte (na nekim tržištima kao Kia Cerato) predstavila još tokom 2008., prošle godine je ponudu dopunio i dvovratni Forte Koup, a na poslednjem Salonu automobila u Njujorku premijeru je imao još jedan član porodice ovog modela – hatchback sa 5 vrata.

 (Dalje)