home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Jedna od BMW-ovih premijera na predstojećem Salonu automobila u Detroitu biće i Concept ActiveE, odnosno studija automobila na elektropogon koji se bazira na seriji 1 Coupe.

 (Dalje)Od nekoliko Suzukijevih koncept vozila sa poslednjeg Salona automobila u Tokiju, jedan je već krenuo u serijsku proizvodnju – novi Alto.

 (Dalje)Mini će na Salonu automobila u Detroitu (od 16. do 24. januara 2010.) još jednom demonstrirati mnogobrojne mogućnosti transformacije ovog malog automobila, ovoga puta u poželjno vozilo za maksimalno uživanje u vožnji.

 (Dalje)

VIDEO : Chevrolet Volt ples

15 Dec 2009 - 19:30 Video Link


Sem premijere novog Pola u varijanti sa troja vrata, Volkswagen je na poslednjem Salonu u Frankfurtu izložio i Polo BlueMotion, čija je prodaja sada i zvanično počela u Nemačkoj (po ceni od 16.500 evra).

 (Dalje)

Kepler Motors MOTION

15 Dec 2009 - 09:15 Noviteti, Video Link

Američka kompanija Kepler Motors će tokom ove nedelje na 10. Salonu automobila u Dubaiju (Dubai International Motor Show) predstaviti novi superauto MOTION sa 4x4 pogonom, koji se odlikuje kombinacijom V6 benzinca i elektromotora.

 (Dalje)

VIDEO : BMW Merry X-mas

15 Dec 2009 - 00:59 Video Link


Audi je, pored objavljivanja ovih teaser videa i slika, i zvanično potvrdio da će budući najmanji Audi A1 svetsku premijeru imati na Salonu automobila u Ženevi sledeće godine, dok će njegova prodaja početi nekoliko meseci kasnije.

 (Dalje)

Izgled ovog novog Mercedesovog kabrioleta sa sklopivim platnenim krovom (otvara/zatvara se za 20 sekundi, i to do brzine od 40 km/h) već odavno nije tajna, budući da su proteklih meseci napravljeni dobri špijunski snimci nemaskiranih primeraka (nekoliko odličnih fotografija je čak nastalo na setu filma Sex and the City 2).

 (Dalje)

Možda tako ne izgleda na prvi pogled, ali najsnažniju varijantu Tirrito Ayrtona pokreće V10 motor iz BMW-a M5 koji je za ovu priliku još i pojačan na 630KS.

 (Dalje)

Toyota je danas predala prvo vozilo nove generacije Prius hibrida na utičnicu (PHV) za evropski kontinent gospodinu Rolandu Riesu, gradonačelniku Strazbura (Francuska), tokom ceremonije u Tokiju.

 (Dalje)Mada su iz BMW-a već nekoliko puta ponovili da neće biti sportske M verzije novog Z4, to ne znači da oni koji žele nešto više neće doći na svoje.

 (Dalje)