home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Porsche će paletu modela Panamera 23. aprila proširiti sa baznim modelima Panamera i Panamera 4, koje će pokretati 3,6 litarski V6 motor.

 (Dalje)

Više o novom Patrolu možete pročitati OVDEVIDEO I : Friendly Competition reklama

 (Dalje)

Švajcarski Rinspeed nas je odavno navikao na svoje kreacije koje redovno prikazuje na Salonu automobila u Ženevi, pa ni ova godina neće proći bez njihovog zanimljivog koncept vozila.

 (Dalje)

Više o Protoscaru Lampo2 možete pročitati OVDE.Ono što je za Toyotu legendarni Land Cruiser, to je za Nissan već više od 50 godina model Patrol, čije najnovije izdanje ima premijeru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 (Dalje)

Rumunski Dacia Duster je, nakon objavljivanja prvih zvaničnih slika i detalja, poslednjih nekoliko meseci izazivao (i izaziva) veliku pažnju, pre svega očekivanom pristupačnom cenom.

 (Dalje)

Dok čekamo da Nissan objavi prve fabričke fotografije i detalje o novom izdanju modela Patrol, na sajtu Nissan-arabia.com se pre vremena već pojavilo nekoliko zvaničnih slika.

 (Dalje)

Twizy Z.E. je najmanji od nekoliko Renaultovih studija elektroautomobila sa prošlogodišnjeg Salona u Frankfurtu, a njegova serijska varijanta će se prodaji naći krajem 2011. godine.

 (Dalje)