home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Sem Ferrarija koji je već najavio hibridni 599 GTB, i nemački Porsche za predstojeći Salon automobila u Ženevi (početkom marta) priprema promociju svog sportskog hibridnog modela – 911 GT3 R Hybrid.

 (Dalje)

Kao što je nedavno i najavljeno sa nekoliko tesear crteža, Kia Motors America (KMA) je na ovogodišnjem Salonu automobila u Čikagu (2010 Chicago Auto Show) i zvanično predstavila novo koncept vozilo Ray sa hibridnim pogonom.

 (Dalje)

Među premijerama ovogodišnjeg Salona automobila u Čikagu se nalaze i Chevroletovi modeli Suburban 75th Anniversary Diamond i 2011 Silverado Heavy Duty.

 (Dalje)

2011 Toyota Avalon

11 Feb 2010 - 09:15 Noviteti, Video Link

Toyota na Salonu u Čikagu pažnju privlači redizajniranim modelom Avalon, modelske godine 2011., koji se opisuje kao elegantna, bezbedna i komforna limuzina.

 (Dalje)

Honda Motor Co. je na ovogodišnjem Salonu automobila u Čikagu prikazala Odyssey Concept, koji jasno najavljuje izgled buduće generacije ovog uspešnog Hondinog MPV vozila.

 (Dalje)Nova generacija Volkswagenovog Touarega će široj javnosti biti predstavljena na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, ali su njegove fabričke fotografije ipak dostupne već sada.

 (Dalje)


Nissan je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Ženevi izložio i koncept kompaktnog crossover automobila Qazana, čija će se serijska verzija na evropskom tržištu pojaviti na jesen ove godine.

 (Dalje)

2011 Ford Edge

10 Feb 2010 - 15:40 Noviteti, Video Link

Lincoln je na nedavnom Salonu u Detroitu održao svetsku premijeru redizajniranog crossovera MKX (koji se bazira na Fordu Edge), a ove nedelje na Salonu u Čikagu svetlost dana će ugledati i osveženi Ford Edge, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Dugo očekivani najmanji Audi A1 (čiji je dolazak nemačka fabrika proteklih meseci najavljivala brojnim teaser slikama i video klipovima) imaće svetsku premijeru početkom marta na Salonu automobila u Ženevi, dok će njegova prodaja početi nekoliko meseci kasnije.

 (Dalje)Premijera novog Volvoa S60 je po ranijim informacijama prvobitno bila zakazana za prošlogodišnji Salon automobila u Frankfurtu, ali je odložena za mart ove godine i Salon u Ženevi.

 (Dalje)

Novi Ford Mustang Shelby GT500, modelske godine 2011 (u Coupe i Cabrio verzijama), karakterišu novi motor (10 konja više nego ranije), bolje vozne karakteristike, poboljšani odnos snaga/težina, ali i manja potrošnja goriva.

 (Dalje)