home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Australijski sud je odlučio da Ljubi Relić (84) iz Sidneja produži zabranu vožnje do 3000. godine, nakon što je ustanovljeno da je prvobitna zabrana do 2999. nedovoljna.

Starici je zabranjeno da seda za volan nakon što se svojom "hondom" slupala na parkingu vozeći bez dozvole. Ova penzionerka, koja se poslednjih godina više od 70 puta pojavljivala na sudu, uporno je tvrdila da je "dobar vozač" i da se policija nepravedno nameračila na nju.
Na poslednjem suđenju ove nedelje, Relićeva je više puta zaplakala i nije prezala da vređa policajce i svedocima upada u reč.
Na sudu je rečeno da je starica nastavila da vozi uprkos što joj je dozvola oduzeta do 2999. zbog zdravstvenih razloga. Relićeva je osuđivana za vožnju bez dozvole, odbijanje davanja podataka službenom licu i nesavesne vožnje.
Po izlasku iz suda ona je izjavila: "Ništa od toga nije tačno, sve su to laži. Toliko dugo vozim i dobar sam vozač".
Osim zabrane vožnje, Relićeva je kažnjena i globom od 1.000 australijskih dolara.

Izvor : Tanjug.co.yu i Blic.rsčitanja : 1196Komentari

Kazu u zakonu nema logike. Konacno i ja shvatih.
Ja znam slucaj kod nas kada je covek preko 30 godina vozio bez dozvole i bez udesa i slucajno ga saobracajna kontrola otkrije. Ali nakon svega i provere dali su mu vozacku a da ne polaze, jer je vec bio u godinama.
A ova uporna bakica je super.

Autor Rozi 09 Jan 2009, 02:10