home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako piše Mojauto, kao i svake godine, ozbiljni timovi velikih svetskih automobilskih firmi 1. aprila daju oduška svom humoru i kreativnosti i predstavljaju nam lažne novitete koji će se naći u novim modelima. Danas vam predstavljamo najnovije šale koje nam stižu iz sveta automobilizma.

Nisanovo "teretana" dugme

Nisan je odlučio da aktivira svoje vozače pa je predstavio "teretana" dugme koje će vam pomoći da uklonite višak kilograma tokom vožnje.


Naime, pritiskom na ovo dugme se isključuju pogodnosti poput servo volana i pojačava se otpor pedala i menjača. Odjednom, vaša vožnja do posla postaje naporan trening tokom koga ćete utrošiti oko 1.415 kalorija dnevno.

Opelov mobilni kebab štand

Izgleda da su zaposleni u britanskoj verziji Opela Voksalu veliki ljubitelji bliskoistočne hrane pošto su za ovogodišnji prvi april predstavili specijalni "vivaro" kombi pretvoren u "Taxi Kebab."

Pored dva rotirajuća roštilja, modifikovani "vivaro" ima posude sa salatom ugrađene u naslone za ruke i veliki izbor priloga i soseva.

Folksvagenov kombi jednosed

Nemački gigant obično ne učestvuje u aprilskim šalama, ali ove godine su nam predstavili potpuno besmisleni "kedi maksi mini" mikro kombi dugačak samo 2.4 metra u koji, osim vozača jedva da može da stane kutija sa alatom.

Folksvagen je dodao: "Smatramo da je "kedi maksi mini" naš ekvivalent čokoladicama koje kupujete na kasi supermarketa. Nadamo se da će naše mušterije koje dođu i kupe jedan od pravih kombija, na izlazu u svoju "korpu" dodati i jedan "kedi maksi mini".

Izvor: Mojauto.rsčitanja : 911Komentari