home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Jedan nesvakidašnji događaj zbio se u saveznoj američkoj državi Džordžiji, kada je saobraćajni policajac zaustavio Ford Mustang koji se kretao brzinom od 135 km/h. Ništa od toga nije bilo neobično, sve dok se policajac nije približio vozilu u na suvozačevom mestu ugledao… vanzemaljca!

Naravno, u pitanju je lutka u prirodnoj veličini (pod uslovom da uopšte znamo koja je prirodna veličina vanzemaljca), a vozač zaustavljenog automobila nije dao nikakvo objašnjenje u vezi sa svojim suvozačem.

Na Facebook stranici Odeljenja za javnu bezbednost grada Alfareta postoje pretpostavke da je svrha „vanzemaljca” suvozača da ovo vozilo bude manje uočljivo kada se kreće putevima sa visokim intenzitetom saobraćaja, kako bi mogao da se kreće po trakama koje predviđaju više od jednog putnika u vozilu.

Bez obzira na razloge zbog kojih bi neko imao lutku vanzemaljca kao suvozača, Fox News prenosi da je ovaj vozač pušten sa upozorenjem da povede računa o brzini. Osim toga, policajac koji ga je zaustavio je napravio nekoliko slika pa imamo priliku i da vidimo kako je ta scena izgledala.

Izvor: Totalcar.rsčitanja : 817Komentari