home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Veverice

Već je poznato da glodari svih vrsta u jesen vole da "zavire" pod poklopac motora i da glođu kablove, što je jedno vreme postala prava pošast u nekim zemljama poput Nemačke, ali Chris Persic i njegova supruga Holly iz Pitsburga, veverice su dovele u sasvim drugačiji problem.

Naime, nakon što je sela i krenula na vožnju u porodičnom Kijinom SUV-u koji je bio parkiran na otvorenom ispred kuće puna tri dana, Persica je ubrzo nazvala supruga i rekla mu da ima osećaj da u kabinu iz motornog prostora ulazi smrad paljevine i kao da nešto gori i dimi se kroz haubu.

Predložio joj je da odmah stane i pogleda ispod poklopca. Učinila je tako i imala šta da vidi.

Vredne veverice su naime, u ta tri dana koliko je SUV stajao na otvorenom, motorni prostor zamislile kao prostor za oko 200 oraha koje su garnirale suvom travom!

Fotografiju je Persic objavio na svom Facebook profilu i savetovao prijatelje, budući da je stigao oktobar, da ako drže vozila na otvorenom pre vožnje ponekad pogledaju ispod haube kako se ne bi iznenadili i uplašili poput njegove supruge zbog noćnog delovanja malenih glodara...

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Reutersčitanja : 504Komentari