home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Porsche 911

Porsche Exclusive Manufaktur je posebna divizija koja može da za vas, primera radi, napravi ljubičasti Panamera Sport Turismo sa ventilacionim otvorima u boji vozila. Ali sada, iskusni ljudi iz Zuffenhausena podižu program personalizacije na potpuno novi nivo uvođenjem mogućnosti otiska prsta za model 911…

U pokušaju da stvorite u potpunosti personalizovani model 911, vaš otisak prsta može se pretvoriti u grafiku na haubi automobila direktnim načinom ispisa koji je razvio Porsche. U početku je ova opcija ograničena isključivo na haubu, ali kasnije će se ponuditi i na drugim delovima karoserije i nećete morati da se odlučite za otisak prsta jer će biti dostupni i drugi dizajni za korisnike.

Porsche 911

Kompanija će morati da skine poklopac motora, a zatim će robot na karoseriju naneti biometrijski otisak vlasnika. Nakon toga će se dodati prozirni premaz i tada će se poklopac motora ispolirati kako bi se obezbedio vrhunski kvalitet laka. Nakon toga, hauba se vraća nazad na automobil i izgleda nešto kao što je prikazano na slikama.

Za ovaj specifični uzorak na laku novog modela 911 Porsche Exclusive Manufaktur traži oko 8 hiljada evra, a divizija će uskoro početi s preuzimanjem narudžbina za personalizaciju.

Izvor: Autoportal.hr

Foto: Porsche Exclusive Manufakturčitanja : 921Komentari