home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ispit

Položiti teorijski deo vozačkog ispita nije svima lako. Britanac je prošao tek nakon 157 pokušaja i platio ukupno više od 4.000 evra naknada za ispite. Činio je to prilično dugo tako da je broj dva na ovoj slavnoj listi, izvesnu 34-godišnjakinju, ostavio na 117 još uvek neuspešnih pokušaja.

Budući vozač, star 42 godine živi u Engleskoj, napokon je prošao u 158. pokušaju. To je vidljivo iz podataka Agencije za standarde vozača i vozila Velike Britanije, prenosi Revija HAK.

Na drugom mestu je buduća vozačica koja je stala na 117 pokušaja i još nije položila. Na trećem mestu s najviše pokušaja je 48-godišnjakinja koja je na kraju prošla na 94. pokušaju. U Engleskoj morate da pravilno odgovorite na najmanje 43 od 50 pitanja da biste položili test iz teorije dok naknada za ispit iznosi 23 GBP za jedan pokušaj.

Položiti britanski praktični ispit takođe nije uvek lako. Ovde je u vodstvu 72-godišnjak koji je morao da vozi 43 puta pre nego što je uspeo da dobije vozačku dozvolu. Druga je 47-godišnja vozačica koja još nije položila nakon 41 pokušaja.

Izvor: Revijahak.hrčitanja : 1528Komentari