home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tablice

Shai Karamosto, vladar kraljevine Yashar-El, završio je iza rešetka

Za Karamostu verovatno niko ne bi ni čuo da ga nije zaustavila policija te uočila da je na svoj Duster montirao nevažeće registarske tablice. Zanimljivo je da je prvi put vozač zaustavljen blizu grada Ashdoda, a nakon što je policajcu predočio dokument koji je diplomatska akreditacija kraljevine, pustili su ga.

Međutim, izraelska policija je nastavila istragu koja je završila hapšenjem Karamoste i njegove partnerke, navodi Index.hr. U kući Karamoste, koju je nazvao konzulatom kraljevine Yashar-El, pronašli su lažne registarske tablice, pasoše i druge dokumente. Na kraju su lišeni slobode zbog optužbi za falsifikovanje i korišćenje lažnih dokumenata, ometanje policijskog službenika, lažno predstavljanje, falsifikovanje identifikacijskih oznaka vozila i korišćenje lažnih registarskih oznaka, piše The Times of Israel.

U saopštenju na sajtu "kraljevine Yashar-el.me" se kaže da je izraelska policija nezakonito otela kralja Shaia te poslala pismo Međunarodnom sudu pravde u Hagu. Karamosta i njegova partnerka su navodno pušteni iz pritvora, ali su i dalje pod nadzorom pa se istraga nastavlja.

Izvor: Index.hr

Screenshot: Israeli Police/Facebookčitanja : 465Komentari