home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Napumpao gumu aparatom za gašenje požara

Nova doza suludih prizora iz autoservisa je objavljena na YouTube kanalu Just Rolled In, a kao i obično, radi se o prilično zabavnim zgodama servisera, koji su naleteli na “uradi sam” ili slične popravke. Naslovni “majstor” ipak uzima titulu najkreativnijeg vozača ove nedelje.

Prema opisu uz video, klijent servisa se požalio na “čudne vibracije” u automobilu, koje su se pojavile nakon što je jednu probušenu gumu uspeo da napuni – prahom iz protivpožarnog aparata! Dovitljivi vozač kaže da je odsekao ventil s pumpe za bicikl, zalepio ga lepljivom trakom na aparat za gašenje požara, pa tako dopunio probušenu gumu na svom automobilu. Začudo, stvar nije funkcionisala kako treba, pa je ipak morao u servis. Tamo su mu zakrpili gumu i napunili je, ipak, vazduhom.

Kako navodi Autonet.hr, isti video donosi pregled još nekoliko “uradi sam” popravki, opasnih oštećenja na vozilima za koje vlasnici nisu znali, metkom propucane menjačke kutije i sličnih nedostataka s kojima su se ljudi zaputili u razne servise – na zaprepašćenje servisera.

Izvor: Autonet.hr

Foto: Screenshot YouTubečitanja : 727Komentari